Noi imagini cu Nokia X (Normandy) Își fac apariția pe web

1.486 ori
<b>Noi imagini cu Nokia X (Normandy) Își fac apariția pe web</b>Dacă până acum scurgerile de informații și fotografiile cu Nokia Normandy aka Nokia X apăreau cam o singură dată pe săptămână, acum ele apar la 2-3 zile. Acest telefon Nokia cu Android ni se dezvăluie astăzi într-o nouă serie de imagini...

Dacă până acum scurgerile de informații și fotografiile cu Nokia Normandy aka Nokia X apăreau cam o singură dată pe săptămână, acum ele apar la 2-3 zile. Acest telefon Nokia cu Android ni se dezvăluie astăzi într-o nouă serie de imagini hands on.

Terminalul ar putea să facă parte din seria Asha, deoarece în mod clar nu este un Lumia. știm că el ar putea sosi că o surpriză la MWC luna viitoare și că vine cu un ecran de 4 inch, procesor dual core de 1.2 GHz și 512 MB sau 1 GB RAM, plus cameră de 5 megapixeli. Recent specificațiile sale au fost ușor upgradate, de aceea plutește o ușoară incertitudine în jurul hardware-ului său.

Nokia Normandy

Ce știm sigur e că acest device e unul dual SIM și practic avem de-a face aici cu un soi de Lumia 520 cu Android, dacă forțăm puțin nota. Sunt tare curios dacă un astfel de telefon Android va folosi Google Maps sau HERE Maps și în ce măsură se va integra Nokia Music cu Play Music. Nokia are un eveniment pe 24 februarie, înainte de MWC și atunci vom afla mai multe.

Nokia Normandy

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×