Allview Viva Home se pregătește de lansare; O tabletă multimedia pentru întreaga familie

1.395 ori
<b>Allview Viva Home se pregătește de lansare; O tabletă multimedia pentru întreaga familie</b>În primele zile ale lunii februarie cei de la Allview ne prezentau un calendar al lansărilor din acest an, pe listă aflându-se și o tabletă multimedia pentru întreaga familie. Dispozitivul era pregătit pentru un debut în luna mai

În primele zile ale lunii februarie cei de la Allview ne prezentau un calendar al lansărilor din acest an, pe listă aflându-se și o tabletă multimedia pentru întreaga familie. Dispozitivul era pregătit pentru un debut în luna mai, dar iată că în realitate lansarea sa comercială a fost un pic amânată pentru această vară.

Allview Viva Home

Aflăm că se numește Allview Viva Home și mai sus vedeți un teaser oficial și randarea decupată din materialul cu pricina. Din descrierea asociată descoperim că dispozitivul va fi unul multimedia creat pentru mai multe medii. Poate fi utilizat acasă alături de familie pentru funcții multimedia, cu prietenii sau la birou pentru task-uri office alături de colegii de muncă.

Vedem alături de tabletă și o telecomandă și un dongle special, posibilă aluzie la faptul că vom putea urmări și conținut TV aici, detaliu confirmat și de către iconița dedicată de pe display. Tot pe acest homescreen vedem zona "Interfon" de unde vom putea interacționa cu interfonul smart echipat cu cameră video și permite accesul în casa dacă avem o yală smart.

Pe ecran mai vedem și diferite materiale video, respectiv o zonă de rețete - semn că tableta va fi utilă și în bucătărie. Allview Viva Home are un kickstand integrat și diagonala sa ar putea fi de 15-20 inch. Apropo, data de 21 iulie 2019 apare menționată aici și ar putea fi data lansării sale. 

Apropo, tableta are și rol de hub central pentru dispozitivele smart din casă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×