O autoritate europeană certifică 5 noi iPad-uri; Iată despre ce modele ar putea fi vorba

683 ori
<b>O autoritate europeană certifică 5 noi iPad-uri; Iată despre ce modele ar putea fi vorba</b>Aflam recent că Apple ar putea începe producţia unui nou iPad ieftin chiar în această lună, iar acum descoperim şi că nu mai puţin de 5 noi iPad-uri au fost certificate de o autoritate europeană

Aflam recent că Apple ar putea începe producţia unui nou iPad ieftin chiar în această lună, iar acum descoperim şi că nu mai puţin de 5 noi iPad-uri au fost certificate de o autoritate europeană. E vorba despre Eurasian Economic Commission şi avem detalii şi teorii despre terminale mai jos.

Toate cele 5 noi tablete sunt înregistrate la ECC şi apar rulând iPadOS. Sunt şanse mari ca iPad-urile să vină la toamnă, sau la început de 2019. Numele lor de cod sunt A2197, A2228, A2068, A2198 şi A2230. După cum probabil ştiţi deja, Apple a lansat un iPad Mini 5 şi un iPad Air de 10.5 inch în 2019. Ce nu a lansat este un succesor pentru iPad-ul de 9.7 inch cel ieftin din 2017 şi 2018.

iPAD

Acel model ar urma să facă saltul la diagonală de 10.2 inch şi să debuteze fie la toamnă, fie primăvara viitoare. Dacă vine la toamnă e perfect pentru perioada Back to School, fiind un produs axat pe zona educaţională. Aşteptăm şi noi variante de iPad Pro, una de 12 inch probabil şi una de 10 inch, dar sunt zvonuri ce afirmă că ele vor sosi de abia în primăvara lui 2020 cu conectivitate 5G.

Dacă e să fim pesimişti totuşi, cele 5 coduri pe care le vedem aici sunt doar versiuni ale aceleiaşi noi tablete entry level de 10.2 inch, aşa numitul iPad 7. Ar fi variante diferite de stocare, WiFi sau celulară. Motivul pentru care personal cred că Apple va lansa măcar un iPad nou la toamnă, e faptul că va vrea să prezinte noile funcţii din iPadOS pe un iPad complet nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×