Android 5.0 Lollipop sosește începând de astăzi pe Sony Xperia Z3 și Z3 Tablet la nivel global

1.239 ori
<b>Android 5.0 Lollipop sosește începând de astăzi pe Sony Xperia Z3 și Z3 Tablet la nivel global</b>Prin intermediul unei postări pe Twitter, cei de la Sony au anunțat faptul că &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi posesorii de terminale Xperia Z3&nbsp;și Z3 Tablet se vor putea bucura de noua versiune Android 5.0 Lollipop, update ce este distribuit la...

Prin intermediul unei postări pe Twitter, cei de la Sony au anunțat faptul că începând de astăzi posesorii de terminale Xperia Z3 și Z3 Tablet se vor putea bucura de noua versiune Android 5.0 Lollipop, update ce este distribuit la nivel global.

De asemenea, compania japoneză anunță că săptămâna viitoare și utilizatorii unor device-uri ca Xperia Z2 și Z2 Tablet vor primi noul update, în timp ce posesorii de Xperia T2 Ultra și Xperia C3 vor mai avea ceva de așteptat. Odată cu aceste anunțuri, Sony a postat și un clip de prezentare a lui Android 5.0 pe telefoanele sale.

Remarcăm în primul rând introducerea elementelor în stil Material Design, a unui nou centru de notificări, cât și a notificărilor ce apar în ecranul de unlock. Vom putea crea diferite profile pe telefon, debloca ecranul mult mai rapid, dar și muta aplicațiile din memoria telefonului în cardul SD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×