LG publică codul sursă Android 5.0 Lollipop pentru LG G2; update-ul este pe cale să fie anunțat oficial

1.453 ori
<b>LG publică codul sursă Android 5.0 Lollipop pentru LG G2; update-ul este pe cale să fie anunțat oficial</b>Un cititor atent al site-ului nostru ne-a trimis chiar seara trecută un pont prin care aflăm faptul că cei de la LG Electronics tocmai au publicat codul sursă Android 5.0 Lollipop pentru LG G2 (D802). &nbsp; Astfel, odată cu această confirmare a...

Un cititor atent al site-ului nostru ne-a trimis chiar seara trecută un pont prin care aflăm faptul că cei de la LG Electronics tocmai au publicat codul sursă Android 5.0 Lollipop pentru LG G2 (D802).

Astfel, odată cu această confirmare a sosirii lui Lollipop și pe LG G2, ne-am putea aștepta ca firma sud-coreeană să înceapă distribuția noii versiuni Android din Aprilie. La fel ca și în cazul lui LG G3, vom primi elemente în stil Material Design, un nou centru de notificări, sau afișarea aplicațiilor deschise sub forma unui carusel.

Deși a fost lansat în 2013, LG G2 este încă un smartphone capabil, acesta sosind cu display Full HD de 5.2 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800, 2 GB memorie RAM, 16 sau 32 GB spațiu de stocare și cameră foto de 13 megapixeli. Prețul actual al acestui model este de 1.299 lei (evoMAG).

Mulțumim pentru pontul trimis lui Vlad Paul!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×