Android Jelly Bean confirmat de noua mascota din campusul Google, Înainte de lansarea de la I/O

1.374 ori
<b>Android Jelly Bean confirmat de noua mascota din campusul Google, Înainte de lansarea de la I/O</b>S-a vorbit despre denumirea noului release Android de ceva vreme și cel mai vehiculat nume a fost Android Jelly Bean. Dacă versiunea software-ului nu este încă 100% sigură și ar putea fi Android 4.1 sau 5.0, măcar acum avem siguranța numelui de...

S-a vorbit despre denumirea noului release Android de ceva vreme și cel mai vehiculat nume a fost Android Jelly Bean. Dacă versiunea software-ului nu este încă 100% sigură și ar putea fi Android 4.1 sau 5.0, măcar acum avem siguranța numelui de cod, după ce o mascotă cu jeleuri a fost amplasată în campusul Google.

Despre Jelly Bean aflam chiar din martie, de la MWC 2012, atunci când un misterios bol cu jeleuri își făcuse apariția la standul Google, iar un oficial ASUS a menționat din greșeală acest nume de cod. Vă reamintesc că astăzi debutează Google I/O 2012, evenimentul din San Francisco în cadrul căruia Google va anunța atât noul Android, cât și tableta Nexus despre care vorbesc toate site-urile. Deocamdată nu avem idee ce va aduce noul Android, dar se vorbește mult despre integrarea experienței Chrome în el și compatibilitatea cu netbook-uri.

Dacă Microsoft are un Windows 8 care merge fără probleme pe tablete, laptopuri și PC-uri, de ce nu ar marca Android 4.1 saltul către laptopuri și alte platforme hardware? Există și posibilitatea să vedem un asistent virtual gen Siri inclus în această versiune, mai ales că se zvonește de ceva vreme ca Google ar lucra la un asistent numit Majel. Vom vedeadiseară la ora 19:30!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×