Apple iPad acaparează 93% din piața tabletelor În ultimele 3 luni

1.455 ori
<b>Apple iPad acaparează 93% din piața tabletelor În ultimele 3 luni</b>Cu Motorola XOOM de abia lansat și cu LG Optimus Pad prima tabletă 3D prezentată oficial la MWC 2011, Apple iPad începe să aibă tot mai mulți competitori. Totuși, gadgetul companiei din Cupertino își menține vânzările crescute, acaparând nu...

Cu Motorola XOOM de abia lansat și cu LG Optimus Pad prima tabletă 3D prezentată oficial la MWC 2011, Apple iPad începe să aibă tot mai mulți competitori. Totuși, gadgetul companiei din Cupertino își menține vânzările crescute, acaparând nu mai puțin de 93% din cota de piață în segmentul tablete în ultimul trimestru.

Pentru cei care se tem că Apple va pierde duelul cu Android, aflați că în data de 2 martie Apple va anunța tableta iPad 2. Cei de la ABI Research constată în urma studiilor realizate că 4.5 milioane de unități iPad au fost vândute în ultimele 3 luni, singurul concurent real pentru Apple fiind Samsung, cu al său Galaxy Tab.

în mod surprinzător competiția a venit și din China, prin intermediul tabletelor cu Android și prețuri foarte scăzute. ABI Research este o sursă bună de informație cu privire la piața tabletelor, monitorizând-o încă din decembrie 2009. Oare ce cotă de piață va avea Android 3.0 la finalul anului?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×