Schimbare de culoare pentru Nexus S: telefonul adoptă alte nuanțe de culoare după actualizarea Android 2.3.3

Autor:  | Publicat în:  Android 1.807 ori
<b>Schimbare de culoare pentru Nexus S: telefonul adoptă alte nuanțe de culoare după actualizarea Android 2.3.3</b>După cum probabil știți deja, actualizarea Android 2.3.3 a sosit pe terminalele Nexus (Nexus S și Nexus One) cu câteva zile în urmă și deja încep să se simtă efectele. Printre acestea se numără bug fix-uri (au dispărut rebooturile din...

După cum probabil știți deja, actualizarea Android 2.3.3 a sosit pe terminalele Nexus (Nexus S și Nexus One) cu câteva zile în urmă și deja încep să se simtă efectele. Printre acestea se numără bug fix-uri (au dispărut rebooturile din senin), iar Nexus S adoptă acum alte nuanțe de culoare ale ecranului.

Conform celor care au instalat deja Android 2.3.3, Samsung Google Nexus prezintă o imagine ușor "decolorată", cu o tentă gălbuie. Explicația acestui fenomen vine de la un angajat Google cunoscut drept Ry Guy. Acesta afirmă că Google a ajustat temperatura culorii lui Nexus S, pentru a reflecta mai bine culorile întunecate la toate nivelurile de luminozitate.

Interfața lui Android 2.3 era întunecată în varianta standard și au existat plângeri că imaginile aveau o temperatură prea ridicată a culorii și că zonele gri aveau o tentă roșiatică. Ei bine acum totul s-a rezolvat, iar dacă ați instalat noul software, nu ezitați să ne oferiți feedback în secțiunea "Comentarii".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×