Produse evoMAG.ro

Schimbare de culoare pentru Nexus S: telefonul adoptă alte nuanțe de culoare după actualizarea Android 2.3.3

Autor:  | Publicat în:  Android 1.753 ori
<b>Schimbare de culoare pentru Nexus S: telefonul adoptă alte nuanțe de culoare după actualizarea Android 2.3.3</b>După cum probabil știți deja, actualizarea Android 2.3.3 a sosit pe terminalele Nexus (Nexus S și Nexus One) cu câteva zile în urmă și deja încep să se simtă efectele. Printre acestea se numără bug fix-uri (au dispărut rebooturile din...

După cum probabil știți deja, actualizarea Android 2.3.3 a sosit pe terminalele Nexus (Nexus S și Nexus One) cu câteva zile în urmă și deja încep să se simtă efectele. Printre acestea se numără bug fix-uri (au dispărut rebooturile din senin), iar Nexus S adoptă acum alte nuanțe de culoare ale ecranului.

Conform celor care au instalat deja Android 2.3.3, Samsung Google Nexus prezintă o imagine ușor "decolorată", cu o tentă gălbuie. Explicația acestui fenomen vine de la un angajat Google cunoscut drept Ry Guy. Acesta afirmă că Google a ajustat temperatura culorii lui Nexus S, pentru a reflecta mai bine culorile întunecate la toate nivelurile de luminozitate.

Interfața lui Android 2.3 era întunecată în varianta standard și au existat plângeri că imaginile aveau o temperatură prea ridicată a culorii și că zonele gri aveau o tentă roșiatică. Ei bine acum totul s-a rezolvat, iar dacă ați instalat noul software, nu ezitați să ne oferiți feedback în secțiunea "Comentarii".

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×