Noul iPad Pro ar putea face trecerea la un port USB Type-C; Va oferi și încărcare rapidă la 18W

776 ori
<b>Noul iPad Pro ar putea face trecerea la un port USB Type-C; Va oferi și încărcare rapidă la 18W</b>Celebrul analist chinez Ming-Chi Kuo are astăzi detalii și despre viitoarele tablete iPad, produse care ar putea debuta tot mâine în cadrul evenimentului Apple ce începe de la ora 20:00 (ora României). Aparent, modelul iPad Pro va face trecerea

Pe lângă veștile legate de noul Apple Watch Series 4, celebrul analist chinez Ming-Chi Kuo are detalii și despre noile modele iPad ce ar putea debuta în cadrul evenimentului maraton Apple de mâine seară. Aflăm pentru început faptul că în vreme ce trio-ul de iPhone-uri 2018 va folosi în continuare un port Lighting la bază pentru încărcare și sincronizare date, noul iPad Pro va face trecerea la un port USB-C.

De asemenea suntem informați că la pachet se va oferi un încărcător de 18W, creșterea fiind destul de notabilă de la adaptorul de 12W oferit în prezent. Trecem și la zona MacBook unde aparent ni s-ar pregăti un laptop cu preț scăzut care îl va înlocui pe MacBook 12 în lineup-ul Apple - produs care ar putea aduce un scanner de amprente Touch ID, dar nu și un Touch Bar precum modelele flagship.

Printre alte produse așteptate mâine se numără și căștile AirPods 2 cu autonomie mai ridicată, sunet îmbunătățit și probabil noi variante de culoare dacă ținem cont de nuanțele numeroase vehiculate pentru iPhone 9. Cât despre noile iPhone-uri, se pare că acestea se vor livra în continuare cu încărcătoare de 5W. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×