Noile iPad-uri Pro 2018 ni se prezintă în randări înainte de lansarea de pe 30 octombrie

1.283 ori
<b>Noile iPad-uri Pro 2018 ni se prezintă în randări înainte de lansarea de pe 30 octombrie</b>Evenimentul Apple programat pentru data de 30 octombrie este așteptat să ne aducă și lansarea de noi tablete iPad, pe listă aflându-se modelele iPad Pro 11 și iPad Pro 12.9 (2018). Aceste noi dispozitive vor adopta un design actualizat

Vedem astăzi prin intermediul designer-ului grafic Viktor Kádáo serie de randări concept pentru noile tablete iPad Pro ce se lansează pe 30 octombrie, imagini care potrivit creatorului prezintă look-ul aproape final pe care dispozitivele îl vor adopta. După cum se poate vedea, Apple va opta și în cazul zonei iPad pentru o schimbare majoră la nivel vizual, fiind reduse semnificativ astfel marginile din jurul ecranului.

iPad Pro 2018

Avem parte de muchii mai înguste și dispare totodată butonul home de la bază cu scanner de amprente Touch ID care cel mai probabil va fi înlocuit de soluția Face ID în zona superioară. Nu va fi cazul de vreun decupaj aici și din câte am aflat, tableta iPad Pro 2018 va fi disponibilă în două variante: 11 inch și 12.9 inch.

Pe lângă schimbările aduse în zona frontală, observăm că și spatele suferă modificări - adoptând o carcasă metalică ce amintește de iPhone 7 cu acele benzi asociate antenelor ce încojoară zona superioară de deasupra camerei foto. Tabletele vor aduce 4 GB RAM și procesorul hexa-core Apple 12X Bionic care ar urma să ofere un boost la nivel de performanță comparativ cu noile iPhone-uri.

Se vorbește și despre posibilitatea de a vedea un port USB-C în locul celui Lightning, dar știindu-i pe cei de la Apple, slabe șanse să se întâmple asta. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×