ASUS Eee Pad MeMO, prima tabletă Android 3.0 confirmată oficial

1.892 ori
<b>ASUS Eee Pad MeMO, prima tabletă Android 3.0 confirmată oficial</b>ASUS se grăbește și nu așteaptă până mâine, la CES 2011, pentru a anunța o premieră: o tabletă cu Android 3.0, purtând numele de Eee Pad MeMO. Deși OS-ul nu a fost nici măcar anunțat de către Google, ASUS are în plan acest produs și ne...

ASUS se grăbește și nu așteaptă până mâine, la CES 2011, pentru a anunța o premieră: o tabletă cu Android 3.0, purtând numele de Eee Pad MeMO. Deși OS-ul nu a fost nici măcar anunțat de către Google, ASUS are în plan acest produs și ne așteptam să îl vedem în acțiune de mâine la CES.

Avem de-a face cu un terminal cu ecran touch de 7 inch, suportând o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, iar lista sa de specificații include un procesor dual core Qualcomm 8260 de 1.2 GHz și două camere (frontală de 1.2MP și una de 5MP în partea din spate, cu bliț LED). Interesant este și stylus-ul capacitiv care vine la pachet cu tableta și două aplicații care îl folosesc din plin.

ASUS Eee Pad MeMO, prima tabletă Android 3.0 confirmată oficial

Una dintre acestea este folosită pentru a lua notițe (Media Note), în vreme ce softul Painter vă permite să desenați cu ajutorul stylus-ului. Prețul lui ASUS Eee Pad MeMO pornește de la 499 dolari, iar produsul va sosi în magazine în luna iunie. Terminalul folosește un headset Bluetooth stereo numit MeMic, care permite realizarea de convorbiri telefonice fără probleme.

Mâine vom afla mai multe despre acest produs, în direct de la CES!

ASUS Eee Pad MeMO, prima tabletă Android 3.0 confirmată oficial

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×