Primul telefon 4G LTE de la LG, Revolution și LG Optimus Black, gata de CES 2011

Autor:  | Publicat în:  LG 2.278 ori
<b>Primul telefon 4G LTE de la LG, Revolution și LG Optimus Black, gata de CES 2011</b>CES 2011 își deschide porțile mâine în Las Vegas și odată cu acest eveniment vom asista la debutul unei noi generații de telefoane, care suportă conectivitate 4G LTE. Deocamdată ni s-a confirmat existența modelului HTC Thunderbolt, care va sosi...

CES 2011 își deschide porțile mâine în Las Vegas și odată cu acest eveniment vom asista la debutul unei noi generații de telefoane, care suportă conectivitate 4G LTE. Deocamdată ni s-a confirmat existența modelului HTC Thunderbolt, care va sosi în oferta operatorului Verizon, iar acestuia i se alătură handsetul LG Revolution.

LG are în plan și prezentarea lui Optimus 2X la CES, acest terminal fiindu-ne deja familiar drept primul smartphone cu procesor dual-core confirmat oficial. în ce privește LG Revolution, acest telefon suportă conectivitate LTE 4G și va fi lansat de către operatorul Verizon în State. Un alt model pe care producătorul asiatic intenționează să îl prezinte la CES este Optimus Black, pe care îl vedeți în imaginea de mai jos.

LG Optimus Black

Telefonul este unul foarte subțire și primul din lume dotat cu o cameră frontală de 2 megapixeli. Având în vedere că LG Optimus Black are o grosime de 9.2 mm și încorporează un display touch de 4 inch, el ar putea foarte bine să fie de fapt terminalul LG B, care a scăpat pe web cu ceva timp în urmă. Mai multe detalii mâine, chiar de la CES!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×