Fort Courage Review: un joc de Halloween târziu pentru terminalele Tegra (Video)

1.075 ori
<b>Fort Courage Review: un joc de Halloween târziu pentru terminalele Tegra (Video)</b>Atunci când am avut tableta Sony Xperia Tablet S în teste am profitat de ocazie și ne-am jucat cu titlul Fort Courage. Acesta este disponibil pentru terminalele Tegra și oferă un soi de joc tip arcade cu tentă horror și acțiune turn-based. Ideea...

Atunci când am avut tableta Sony Xperia Tablet S în teste am profitat de ocazie și ne-am jucat cu titlul Fort Courage. Acesta este disponibil pentru terminalele Tegra și oferă un soi de joc tip arcade cu tentă horror și acțiune turn-based. Ideea este simplă: doi băieți se ascund în spatele unor cutii și sunt atacați de tot soiul de monștri.

Fie că e vorba de un Frankenstein sau de păianjeni sau tot soiul de creaturi bizare, va trebui să aruncați cu bombe și să împușcați inamicii care vin spre voi. Odată ajunși la voi zombii și monștrii vor lovi cutiile care vă apară până vor ajunge la cele două personaje. Ideea este să nu îi lăsați să treacă și să faceți upgrade-uri la arme de la un nivel la altul. Problema e că updgrade-urile costa cam mult și e deranjant mai ales că rămâneți fără bombe, una dintre armele principale în acest joc și trebuie să cumpărați altele. Armele includ bombe, dovleci, un soi de mitraliera luminoasa si multe altele.

Această aventură 3D pune la bătaie 3 locuri diferite în care se desfășoară acțiunea, 9 skinuri pentru personaje și 10 powerup-uri și upgrade-uri. Veți putea mânui 13 arme de jucărie și aveți la dispoziție 15 inamici diferiți, plus 3 bătălii cu câte un boss. Vă stau la dispoziție 120 de nivele și peste 80 de ore de gameplay, asta dacă treceți de nivelele mai grele. Din cauza dificultății și a costurilor ridicate acordăm nota de 7.5 acestui joc, pe care îl descărcați de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×