Planurile viitoare BlackBerry includ o tabletă BB 10 și un phablet

939 ori
<b>Planurile viitoare BlackBerry includ o tabletă BB 10 și un phablet</b>Probabil cea mai rudimentară scăpare de produs pe web este cea a unei liste cu terminale viitoare sau nume de cod dintr-un sistem. O astfel de scurgere de informații nu se compară cu o imagine de produs ajunsă pe @evleaks, de exemplu dar în cazul...

Probabil cea mai rudimentară scăpare de produs pe web este cea a unei liste cu terminale viitoare sau nume de cod dintr-un sistem. O astfel de scurgere de informații nu se compară cu o imagine de produs ajunsă pe @evleaks, de exemplu dar în cazul celor de la BlackBerry, destul de secretoși cu produsele, ne mulțumim cu ce putem.

Astfel, aflăm cu această ocazie ca BlackBerry pregătește atât o tabletă nouă cu BB 10 OS, cât și o surpriză: un phablet. E bizar să vedem un astfel de roadmap ajuns pe web, de vreme ce recent CEO-ul BlackBerry, Thorsten Heins afirmase că zona de tablete este una dura și că e greu să îți croiești drum pe această piață, având rivali atât de buni.

Heins afirmă că de vreme ce "o companie" controlează piața de tablete, adică probabil Apple, un device BlackBerry de acest gen ar trebui să ofere ceva deosebit. Acest discurs pare a indica faptul că BlackBerry nu e gata să lanseze o tabletă în trimestrul 3, deși așa arată roadmap-ul său. între ultimul trimestru din 2013 și primul trimestru din 2014 avem și un BlackBerry U10 pe listă, un posibil phablet, apoi modelul R10, acel handset midrange care se zvonea că va veni.

E oare loc pe piață pentru un astfel de phablet?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×