Samsung pregătește o tabletă de 7 inch cu un preț mai mic decât Google Nexus 7

Autor:  | Publicat în:  Samsung 978 ori
<b>Samsung pregătește o tabletă de 7 inch cu un preț mai mic decât Google Nexus 7</b>La sfârșit de 2011 a fost anunțat Kindle Fire, una dintre primele tablete cu specificații decente și preț redus. Vânzările considerabile au arătat calea și altor companii ce produc tablete Android, să fie ieftine și cu specificații cât de...

La sfârșit de 2011 a fost anunțat Kindle Fire, una dintre primele tablete cu specificații decente și preț redus. Vânzările considerabile au arătat calea și altor companii ce produc tablete Android, să fie ieftine și cu specificații cât de cât ok. Așa a apărut Google Nexus 7, rezultat al parteneriatului dintre Google și ASUS. Vânzările s-au ridicat până la 1 milion de unități pe lună, mai ales după ce au fost lansate versiunile de 32 GB și 32 GB + 3G.

Samsung dorește să intre pe această nișă în 2013 și pregătește o tabletă cu un preț de achiziție de doar 149 dolari, Google Nexus 7 de 16 GB costă 199 dolari în SUA. Informația nu este confirmată oficială, dar pare veridică. ASUS a făcut o mișcare similară cu tableta MeMo Pad ce a fost anunțată în urmă cu doar câteva zile.

Există informații cum că așteptările Samsung pe piața tabletelor ar fi de 40 milioane unități, spre comparație pe 2012 au vândut 15 miloane unități. Vârfurile lor de gamă sunt Google Nexus 10 și Samsung Galaxy Note de 10.1 inch. Va mai lansată o tabletă de 8 inch și una nouă de 10.1 inch. Cel puțin de acestea se știe până acum.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×