Cel mai ieftin iPad ar putea sosi în trimestrul 2 din 2018; iată cât ar putea costa

1.644 ori
<b>Cel mai ieftin iPad ar putea sosi în trimestrul 2 din 2018; iată cât ar putea costa</b>Potrivit unui nou raport emis de către Digi Times se pare că anul 2018 ne va aduce printre altele și lansarea celui mai accesibil iPad de până acum. Ar fi vorba despre o variantă cu diagonala de 9.7 inch ce va fi vândută pentru suma

Un raport marca DigiTimes ne aduce astăzi o veste destul de interesantă, aceea că Apple ar avea în plan lansarea celui mai accesibil iPad de până acum. Debutul ar fi programat pentru al doilea trimestru din 2018 și se vorbește despre un preț de pornire de numai 259 dolari. Ar fi cu 70 dolari mai ieftin decât cel mai accesibil iPad din prezent, model de 9.7 inch ce se vinde pentru suma de 329 dolari.

Potrivit speculațiilor și tableta ce va debuta anul viitor va oferi o diagonală de 9.7 inch, dar detalii despre dotările hardware nu există pentru moment. Motivul pentru care Apple ar lua în considerare lansarea unei asemenea tablete ar fi cel de a atrage și publicul cu buget limitat care își dorește un iPad.

De asemenea, lansarea tabletei de 259 dolari ar reprezenta și o asigurare pentru Apple, cea de a livra minim 10 milioane de tablete per trimestru.Tot DigiTimes mai afirmă că odată ce iPad-ul nou debutează și competiția din zona Android își va reduce prețurile practicate pentru tablete și va lansa modele mai accesibile pentru a lupta cot la cot cu gigantul din Cupertino. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×