Rama de oţel al lui iPhone 8 ar putea fi încă un motiv pentru amânarea până în noiembrie

4.335 ori
<b>Rama de oţel al lui iPhone 8 ar putea fi încă un motiv pentru amânarea până în noiembrie</b>Astăzi apare în ecuație un alt motiv pentru care lansarea comercială a lui iPhone 8 ar putea întârzia, acela fiind al ramei din oțel pe care carcasa handset-ului o adoptă. Aparent schimbarea design-ului pe ultima sută de metri ar fi condus la

Nici o săptămână fără ca o problemă nouă să apară pentru producţia lui iPhone 8, se pare. Cunoscut şi ca iPhone X sau iPhone Edition, terminalul va fi anunţat pe 12 septembrie, dar aparent mai avem ceva de aşteptat până ajunge în magazine, judecând după noi informaţii apărute pe web.

Se pare că există probleme acum cu rama de oţel a acestui smartphone, un motiv în plus pentru sosirea sa în noiembrie. Asta în vreme ce iPhone 7s şi 7s Plus ar urma să fie livrate de pe 22 septembrie. Am aflat recent că preţul mare al lui iPhone X ar fi datorat costurilor ridicate de producţie pentru panoul OLED Samsung de pe acest telefon. 

Acelaşi panou OLED avea multe rateuri în producţie, citate de un oficial Foxconn luna trecută. Acum analiştii şi experţii dau vina pe rama de oţel a terminalului pentru întârzieri. De obicei Catcher Technology se ocupă cu componentele metalice ale carcasei unui iPhone, dar acum că design-ul şi materialele s-au schimbat e posibil să fi apărut probleme de producţie.

Se pare Apple ar fi dorit o carcasă complet din sticlă, dar limitările din ziua de azi impun şi o ramă metalică totuşi, pentru integritate structurală printre altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×