Cele 4 difuzoare de pe Apple iPad Pro confirmate de o randare 3D a unei carcase

694 ori
<b>Cele 4 difuzoare de pe Apple iPad Pro confirmate de o randare 3D a unei carcase</b>La mijlocul lunii trecute pe web &icirc;și făceau apariția &icirc;n imagini live o serie de carcase pregătite pentru tableta Apple iPad Pro, device despre care se zvonește că va fi lansat pe piață &icirc;n următoarele luni. &Icirc;n confirmarea...

La mijlocul lunii trecute pe web își făceau apariția în imagini live o serie de carcase pregătite pentru tableta Apple iPad Pro, device despre care se zvonește că va fi lansat pe piață în următoarele luni. În confirmarea detaliilor prezentate de acele fotografii, astăzi sosesc și câteva randări 3D ale carcasei în cauză.

Remarcăm din nou prezența deschiderilor pentru cele 4 difuzoare plasate două câte două în partea de sus, respectiv jos. De asemenea, se deosebesc și deschiderile destinate butoanelor de volum, a jack-ului 3.5 mm și portului de încărcare Lightning.

Cele 4 difuzoare de pe Apple iPad Pro confirmate de o randare 3D a unei carcase

Din punct de vedere tehnic, se așteaptă ca această tabletă să ofere un procesor Apple A8X / A9, 2 GB memorie RAM, un display de 12.9 inch cu rezoluție Retina și cel mai probabil un senzor de amprente. Există și posibilitatea integrării unui stylus la pachet ce va face experiența de utilizare mai intuitivă.

Husa Apple iPad Pro

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×