Numătoarea inversă a stocurilor din campania eMAG ”Stock Busters” a început; iată ce produse mai sunt disponibile

1.000 ori
<b>Numătoarea inversă a stocurilor din campania eMAG ”Stock Busters” a început; iată ce produse mai sunt disponibile</b>&Icirc;ncă de săptăm&acirc;na trecută de pe 16 martie, cei de la eMAG au dat startul unei campanii speciale de reduceri numită generic &rdquo;Stock Busters&rdquo; ce va ține p&acirc;nă pe data de 31 martie. Astăzi, eMAG ne anunță că...

Încă de săptămâna trecută de pe 16 martie, cei de la eMAG au dat startul unei campanii speciale de reduceri numită generic ”Stock Busters” ce va ține până pe data de 31 martie. Astăzi, eMAG ne anunță că numărătoarea inversă a stocurilor din promoție a început, moment în care putem arunca o privire asupra produselor ce încă mai sunt disponibile la prețuri speciale.

Printre produsele recomandate de eMAG se află și smartphone-ul Lenovo S660, un terminal dual-SIM cu display IPS de 4.7 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și cameră foto de 8 megapixeli ce costă 599 lei. Telefonul oferă și o baterie de 3.000 mAh care promite până la 840 ore de autonomie în standby.

Numătoarea inversă a stocurilor din campania eMAG ”Stock Busters” a început; iată ce produse mai sunt disponibile

Ne este recomandată și tableta Asus FonePad FE701CG-1A010A ce adoptă un panou de 7 inch, un procesor dual-core Intel Z2520 de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și tehnologia 3G. Prețul acestei tablete este acum de 399 lei. Mai multe reduceri din campania eMAG pot fi găsit aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×