CEO-ul Acer avertizează Microsoft să se gândească de două ori În ce privește tabletele Surface

1.051 ori
<b>CEO-ul Acer avertizează Microsoft să se gândească de două ori În ce privește tabletele Surface</b>Microsoft reușește să facă mișcări care se dovedesc a fi greșite din punct de vedere tactic. După achiziția Skype s-au trezit cu un feedback negativ din partea companiilor de telefonie mobilă care nu au promovat telefoanele Windows Phone prea...

Microsoft reușește să facă mișcări care se dovedesc a fi greșite din punct de vedere tactic. După achiziția Skype s-au trezit cu un feedback negativ din partea companiilor de telefonie mobilă care nu au promovat telefoanele Windows Phone prea insistent, de aici rezultă și o parte din vânzările dezamăgitoare. Ei se tem că Microsoft cu smartphone-ul și Skype ar putea să fenteze apelurile și mesajele - forța companiilor de telefonie alături de serviciile de date.

Prezentarea celor două tablete Surface de către Microsoft a stârnit reacțiile companiilor cu care au lucrat la Windows RT - varianta Windows 8 pentru procesoare ARM. Acestea au spus că Microsoft le-a furat planurile și a adus un produs concurent. Uitați-vă la Google care a știut după achiziția Motorola să păstreze o oarecare acalmie în rândul partenerilor săi.

JT Wang ocupă funcția de CEO al Acer și într-un interviu dat către Financial Times avertizează Microsoft cu privire la intrarea în zona hardware. Spune că ei împreună cu mai multe companii se gândesc serios dacă să producă tablete Windows, dacă se merită să pornească alături de Microsoft. Compania americană a declarat că planurile sale privind tabletele vor merge mai departe indiferent de opiniile primit world wide.

Aș zice că Microsoft cu ale sale Surface deja a pus cruce și la intrarea pe piața tabletelor. Le va fi foarte greu să lupte cu tabletele Android și iPad. Gândiți-vă la feedback-ul primit de Google și Apple de la cei care le cumpără produsele, de la cei care produc aceste tablete în cazul Android. Microsoft nu va avea așa ceva și fără asta nu ai cum să livrezi un produs complet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×