Android Jelly Bean suporta conturi multiple de utilizator active (Video)

1.162 ori
<b>Android Jelly Bean suporta conturi multiple de utilizator active (Video)</b>O analiză atentă a lui Android 4.1 Jelly Bean și a fișierelor asociate a dus la descoperirea faptului că Android 4.1 Jelly Bean suporta conturi multiple de utilizator activate în același timp. Asta înseamnă că pe un smartphone modern veți avea...

O analiză atentă a lui Android 4.1 Jelly Bean și a fișierelor asociate a dus la descoperirea faptului că Android 4.1 Jelly Bean suporta conturi multiple de utilizator activate în același timp. Asta înseamnă că pe un smartphone modern veți avea parte de un ecran de login, în care veți putea introduce conturi separate, astfel încât voi și apropiații voștri vă veți loga pe același device. V-am mai informat despre asta aici si acum avem si un clip video demonstrativ.

Dezvoltatorii de la XDA au făcut această descoperire, cu mențiunea că în Jelly Bean funcția nu este 100% completă încă. în clipul de mai jos vedeți cum utilizatorul zanderman112 arata cum puteți activa această funcție pe un Galaxy S III cu Jelly Bean. Evident nu e recomandat să accesați această opțiune, deoarece nu e gata încă și nu e completă, plus că nu va funcționa la potențial maxim încă. E posibil ca Google să fi inclus opțiunea în cod pentru un viitor release de Android și nu pentru versiunea 4.1.

Ce se poate face acum este să se creeze un al doilea cont de utilizator, un Guest, care va putea să exploreze terminalul într-un mod limitat. El va accesa meniul de setări, care va include doar opțiuni de conectivitate, sunet, display și securitate (limitat), plus About Phone. Potențialul unei astfel de funcții este similar cu cel de pe desktop PC, mai ales că Android 4.1 Jelly Bean va rula și pe terminale mai mari pe viitor și va permite mai multor utilizatori să lucreze pe același device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×