CES 2012: Tableta de gaming Razer Project Fiona prezentată oficial

Autor:  | Publicat în:  Razer 1.249 ori
<b>CES 2012: Tableta de gaming Razer Project Fiona prezentată oficial</b>Am văzut până acum tablete dual-core, quad-core, tablete cu camera 3D, tablete cu Windows 8 sau modele care devin laptopuri. Ei bine, tabletele de gaming au fost nișă neexploatată cum trebuie până acum, când Razer a intrat pe acest segment cu un...

Am văzut până acum tablete dual-core, quad-core, tablete cu camera 3D, tablete cu Windows 8 sau modele care devin laptopuri. Ei bine, tabletele de gaming au fost nișă neexploatată cum trebuie până acum, când Razer a intrat pe acest segment cu un produs prezentat la CES 2012. Este vorba despre Project Fiona, o tabletă de gaming pe care o puteți admira mai jos.

Terminalul va costa mai puțin de 1000 de dolari, va rula Windows 8 și ar putea debuta în trimestrul 4 al acestui an. Procesorul sau este un Core i7 Ivy Bridge de generație a treia, iar tableta vine cu o interfață personalizata și controllere integrate pe care le vedeți în acțiune în clipul de mai jos. Avem la dispoziție și stickuri analogice, care sper că au un feedback destul de bun încât să facă experienta excelentă de pe PlayStation uitată.

Razer Project Fiona beneficiază și force feedback și datorită faptului că rulează Windows va suporta toate jocurile moderne pe care le-ați jucat și pe PC. Device-ul încorporează și un accelerometru, un ecran multitouch cu sensibilitate crescută și se pare că vom avea și câteva titluri de gaming dedicate acestei platforme, cu aportul dezvoltatorilor parteneri Razer. Iată cum arăta și cum se comportă acest gadget inedit:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×