CES 2012: MasterImage prezintă display-uri 3D de tableta și smartphone, ce nu necesită ochelari speciali

Autor:  | Publicat în:  MasterImage 1.074 ori
<b>CES 2012: MasterImage prezintă display-uri 3D de tableta și smartphone, ce nu necesită ochelari speciali</b>MasterImage 3D s-a numărat printre participanții la CES 2012, această companie axându-se pe producția de ecrane 3D pentru tablete și smartphone-uri. Compania dezvolta în special display-uri stereoscopice 3D, iar produsele lor ajung și în...

MasterImage 3D s-a numărat printre participanții la CES 2012, această companie axându-se pe producția de ecrane 3D pentru tablete și smartphone-uri. Compania dezvolta în special display-uri stereoscopice 3D, iar produsele lor ajung și în cinematografele tridimensionale.

în cazul în care aveți nelămuriri, tehnologia stereoscopică se referă la proiectarea unor imagini ușor diferite pentru fiecare ochi al utilizatorului. Vizualizarea auto-stereoscopica, cea aplicată pentru smartphone-uri și tablete se axează pe o modalitate similară de proiectare a imaginii pentru fiecare ochi, iar gama de ecrane acoperită de MasterImage variază de la 3 inch la 10 inch. Compania obține efectele 3D folosind o tehnologie brevetată - "cell matrix parallax barrier", care oferă un unghi de vizualizare de 10 grade și reduce faimosul efect problematic de ghosting și efectul Moire.

Câteva produse ale acestei firme sunt expuse la CES chiar acum și aici este vorba despre două noi display-uri pentru tablete și telefoane. Display-ul de smartphone măsoară 4.3 inch în diagonală și suporta o rezoluție 720p, în vreme ce ecranul 3D al tabletei măsoară 10.1 inch și are o rezoluție de 1900 x 900 pixeli. Primele terminale cu tehnologia MasterImage își vor face apariția pe piața în a doua jumătate a acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×