ASUS Transformer Prime rulează deja Android 4.0 Ice Cream Sandwich; Actualizarea a sosit azi! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.517 ori
<b>ASUS Transformer Prime rulează deja Android 4.0 Ice Cream Sandwich; Actualizarea a sosit azi! (Video)</b>Deși prima tabletă quad-core, ASUS Transformer Prime trebuia să primească actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe 12 ianuarie, ea a sosit astăzi pe device, iar dovada o au cei de la The Verge. Aceștia au pus mâna pe tableta cu procesor...

Deși prima tabletă quad-core, ASUS Transformer Prime trebuia să primească actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe 12 ianuarie, ea a sosit astăzi pe device, iar dovada o au cei de la The Verge. Aceștia au pus mâna pe tableta cu procesor Tegra 3 și au făcut o trecere rapidă în revistă a funcțiilor sale și un test de fluiditate a mișcării în UI.

Observați în clipul video din acest articol că tableta se mișcă foarte bine, mai bine decât se mișca cu sistemul de operare Honeycomb 3.2, asta e sigur. și atunci când i-am făcut recenzia lui Transformer Prime am afirmat că sunt sigur că experiența de utilizare se va îmbunătăți odată ce noul Android sosește. ICS a adus pe tableta și sistemul eficient de multitasking, cu swipe pentru eliminarea aplicațiilor, plus deblocarea facială, folderele arătoase, noi aplicații pentru Gmail, YouTube și întreaga suita Google.

Sunt curios de scor va obține acum tableta în benchmark-uri, care nu au fost atât de impresionante în prima fază, din cauza lui Honeycomb, se pare. E posibil să fie doar o impresie, dar parcă și jocul Riptide, cel cu grafică HD și motoscutere din clipul de la The Verge arata mai bine acum, comparându-l cu cel testat în recenzia noastră, în varianta Android 3.2 a lui Transformer Prime.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×