CES 2014: Mozilla pornește un program pentru dezvoltatorii Firefox OS pentru tablete, promite noi telefoane ZTE

1.009 ori
<b>CES 2014: Mozilla pornește un program pentru dezvoltatorii Firefox OS pentru tablete, promite noi telefoane ZTE</b>Mozilla are planuri mari pentru 2014, iar ele implică printre altele și aducerea lui Firefox OS pe Smart TV-uri, dar și pe tablete. Astfel, compania a pornit o inițiativă pentru dezvoltatorii care vor crea softuri pentru Firefox OS pe tablete. &nbsp;...

Mozilla are planuri mari pentru 2014, iar ele implică printre altele și aducerea lui Firefox OS pe Smart TV-uri, dar și pe tablete. Astfel, compania a pornit o inițiativă pentru dezvoltatorii care vor crea softuri pentru Firefox OS pe tablete.

Programul asociat tabletelor implica firma Foxconn și alți câțiva parteneri. Pe partea de software vor fi create varianta nativă de Firefox OS pentru ecrane mari, apoi aplicații speciale și alte softuri necesare. Programul va porni imediat după CES și interfața va fi finalizata cândva de-a lungul acestui an.

Mozilla a oferit detalii și despre a doua generație de telefoane ZTE cu FF OS. E vorba despre seria Open, care va include două noi modele, Open C și Open II, care vine cu CPU dual core. între timp Mozilla a lansat în colaborare cu VIA Technologies o versiune de mini PC desktop cu Firefox OS preinstalat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×