CES 2014: Toshiba anunță o nouă cameră duală capabilă de captură refocalizabilă

709 ori
<b>CES 2014: Toshiba anunță o nouă cameră duală capabilă de captură refocalizabilă</b>Toshiba a prezentat la CES 2014 un nou modul de cameră duală de 5 megapixeli, care iese în evidență prin captura în adâncime pe care o realizează. Acesta este un modul destinat telefoanelor și tabletelor, iar mai multe informații aflați mai...

Toshiba a prezentat la CES 2014 un nou modul de cameră duală de 5 megapixeli, care iese în evidență prin captura în adâncime pe care o realizează. Acesta este un modul destinat telefoanelor și tabletelor, iar mai multe informații aflați mai jos.

El poartă numele de TCM9518MD și este primul care e capabil de output al imaginilor înregistrate și de captură a informațiilor legate de adâncime simultan. Sistemul implică un modul dual de cameră și un chip LSI companion, care îi permite modulului să ofere utilizatorului o focalizare adâncă a imaginii.

Din câte înțeleg se poate realiza o variațiune de alternări ale fundalului cu prim planul, pentru ca apoi utilizatorul să refocalizeze imaginea specială rezultată după cum dorește. Chipul LSI poate genera imagini de 13 megapixeli, prin upscaling al imaginilor realizate cu ambele camere de 5 MP.

Avantajul e un senzor de imagine cu înălțime mai scăzută decât unul de 13 MP și cu preț de 50 de dolari pentru producătorii de telefoane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×