CES 2015: Foști angajați Google realizează propria tableta - Ultra Remix este un device de 11.6 inch cu dock tastatură (Video)

864 ori
<b>CES 2015: Foști angajați Google realizează propria tableta - Ultra Remix este un device de 11.6 inch cu dock tastatură (Video)</b>Foștii angajați Google sunt mereu persoane inspirate, care se înscriu în proiecte interesante, fie că e vorba de Hugo Barra de la Xiaomi, sau de cei care au creat firma Jide. Aceasta a anunțat la CES 2015 modelul de tableta Ultra Remix, care aduce...

Foștii angajați Google sunt mereu persoane inspirate, care se înscriu în proiecte interesante, fie că e vorba de Hugo Barra de la Xiaomi, sau de cei care au creat firma Jide. Aceasta a anunțat la CES 2015 modelul de tableta Ultra Remix, care aduce un display de 11.6 inch cu rezoluție Full HD.

Acest terminal este unul cu aspect ratio de 16:9 și va începe să fie finanțat prin Kickstarter din februarie. Produsul se bazează pe un procesor Nvidia Tegra 4 + 1 A15, tactat la 1.81 GHz și cu GPU GeForce ULP 72 Tegra. Alte dotări includ 2 GB RAM, 64 GB stocare și slot microSD, cu suport pentru carduri de până la 128 GB. Tableta include o cameră de 5 megapixeli în spate și una frontală cu aceeași rezoluție, iar la bordul lui Ultra Remix se mai află și două microfoane pentru videoconferințe.

Ultra Remix

Terminalul va oferi suport pentru conectivitate WiFi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, Miracast, microUSB și USB 2.0, incluzând și un cititor de carduri la bord. Va exista și un dock tastatura pentru acest produs, cu o grosime de doar 5 mm, deci foarte subțire. Ultra Remix se bazează pe Android 4.4.2 KitKat ca OS, într-o versiune personalizată, una bazată pe o combinație dintre input touch, scris cu tastatura fizică și mouse.

Produsul are un preț preliminar de 450 de dolari, dar mai multe vom afla în februarie, când începe proiectul Kickstarter..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×