Playerul Sony Walkman ZX2 debutează În Europa În primăvară

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.002 ori
<b>Playerul Sony Walkman ZX2 debutează În Europa În primăvară</b>în cazul în care vă tentează prețiosul player Walkman nou de la Sony, aflați că el va sosi pe piața în primăvara acestui an. Produsul vine cu tehnologia High-Resolution Audio și un sunet puternic, datorită tehnologiilor S-Master HX și DSEE...

în cazul în care vă tentează prețiosul player Walkman nou de la Sony, aflați că el va sosi pe piața în primăvara acestui an. Produsul vine cu tehnologia High-Resolution Audio și un sunet puternic, datorită tehnologiilor S-Master HX și DSEE HX.

Durata de viață a bateriei luiSony Walkman NW-ZX2 este de 60 de ore, iar capacitatea de stocare de 128 GB. Practic, acest model se vrea a fi ultimul MP3 player pe care îl cumpărați vreodată, fiind suficient pentru orice iubitor de muzică și pentru toate discografiile sale. Sunetele ce au ca sursă fișiere MP3 sau CD sunt îmbunătățite pe acest device, cu profunziumea și frecvența extinse peste calitatea originală.

Cadrul acestui player este realizat din aliaj de aluminiu, pentru mai multă rezistență, iar cuprul e folosit pentru componentele interne pentru a reduce impedanța. Acest model include și un condensator dublu în alimentator pentru a reduce variațiile de tensiune. Noul Walkman suporta codecul LDAC, iar conectivitatea Bluetooth permite ascultarea de muzică la calitate ridicată, chiar și via conexiune wireless.

Terminalul oferă și un slot microSD cu suport pentru carduri de până la 256 GB, o baterie Li-Ion, WiFi dual band, DLNA și conectivitate audio prin USB. Produsul costă 1200 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×