Samsung ar putea introduce un prim smartwatch cu ecran circular la MWC 2015

Autor:  | Publicat în:  Samsung 584 ori
<b>Samsung ar putea introduce un prim smartwatch cu ecran circular la MWC 2015</b>Deși anul acesta la CES 2015, Samsung nu a prea impresionat la capitolul lansări de produse purtabile, fanii brandului nu trebuie să fie dezamăgiți fiindcă imediat în luna martie va urma MWC, târg de tehnologie la care sud-coreenii ar putea...

Deși anul acesta la CES 2015, Samsung nu a prea impresionat la capitolul lansări de produse purtabile, fanii brandului nu trebuie să fie dezamăgiți fiindcă imediat în luna martie va urma MWC, târg de tehnologie la care sud-coreenii ar putea introduce pe piață primul smartwatch cu ecran circular din portofoliu.

Potrivit unor leak-uri, Samsung lucrează în aceste momente la un smartwatch cu numele de cod SM-R720 numit Orbis. Spre deosebire de alte ceasuri inteligente lansate pe piață anul trecut, Samsung va implementa sistemul de operare Tizen pe acest nou device, renunțând astfel la platforma Android Wear.

De asemenea, această modalitate va fi aplicată și de către LG, companie care ne va aduce ceasuri cu webOS. Așadar, încet-încet pare că Android Wear este lăsat în urmă, fără a ști cu certitudine motivul din spatele acestei decizii. Nu putem spera decât ca noul smartwatch Samsung să fie la fel de atractiv ca și Moto 360 sau LG G R Watch la capitolul design.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×