Samsung Galaxy S9 apare în primul clip hands-on; Analizăm veridicitatea sa!

11.488 ori
<b>Samsung Galaxy S9 apare în primul clip hands-on; Analizăm veridicitatea sa!</b>Pe platforma Weibo apare astăzi listat și un clip video hands-on cu nimeni altul decât Samsung Galaxy S9. Acesta este terminalul pe care sursa îl declară drept vedeta materialului video și scopul său este de a ne arăta cât de rapidă este

Acum că a rămas cam o lună până la prezentarea oficială a lui Samsung Galaxy S9, au început să apară şi scăpările mari. Spre exemplu vedem mai jos ceea ce pare a fi primul clip hands on cu viitorul telefon flagship de la Samsung. Aşteptat cu mult hype să debuteze la MWC 2018, terminalul a făcut chiar nume mari ca LG şi Huawei să îşi amâne prezentările ce ar fi trebuit să aibă loc în Barcelona.

Revenind totuşi la clip, acesta e foarte scurt, de doar 10 secunde şi prezintă un norocos care testează sensibilitatea la atingere a ecranului lui S9. Observăm că terminalul are muchiile uşor curbate şi foarte înguste, deşi cea de jos nu e atât de îngustă pe cât o dau scăpările. Ce e suspect la acest clip e faptul că ecranul pare să afişeze un clip ce prezintă o înregistrare de pe alt ecran/telefon. 

 Vă reamintesc că Galaxy S9 va ajunge în magazine pe 16 martie, cu procesor Snapdragon 845 sau cel mai nou chipset Exynos, cu o cameră singulară pe modelul standard şi duală pe Galaxy S9+, mai nou şi cu captură Super Slow Motion la 1000 FPS, dar și Full HD la 480 FPS. Aşteptaţi-vă la fotografii hands on autentice în maxim 2 săptămâni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×