Android 9.0 Pie + One UI în faza beta ajunge pe Galaxy S8 și S8+; A început înregistrarea

2.905 ori
<b>Android 9.0 Pie + One UI în faza beta ajunge pe Galaxy S8 și S8+; A început înregistrarea</b>Ieri vă informam că Samsung Galaxy Note 8 primeşte One UI şi Android Pie în faza beta, iar acum în aceeaşi direcţie merg şi Samsung Galaxy S8 şi S8+. Programul de înregistrare la beta pentru aceste telefoane a fost deschis de Samsung

Ieri vă informam că Samsung Galaxy Note 8 primeşte One UI şi Android Pie în faza beta, iar acum în aceeaşi direcţie merg şi Samsung Galaxy S8 şi S8+. Programul de înregistrare la beta pentru aceste telefoane a fost deschis de Samsung.

Samsung Galaxy S8

Samsung a promis că se va mişca mai rapid cu actualizările telefoanelor sale încă de când a sosit Oreo prima oară. Nu prea am văzut mişcări în această direcţie, dar One UI şi Android Pie par să aducă un nou suflu pentru sud coreeni. De vreme ce abia a început beta-ul sau mai bine zis înregistrarea pentru beta pentru S8 şi S8+, înseamnă că varianta finală de software va veni peste aproximativ 2 luni să zicem.

Au trecut 2 luni de când modelele Galaxy S9 au început să primească şi ele beta-ul cu One UI în SUA şi Coreea de Sud. Cei care sunt posesori de S8 se pot înregistra prin aplicaţia Samsung Members. Până acum a fost confirmată disponibilitatea în India şi Coreea de Sud. Variante stabile de One UI pentru cele două terminale ar urma să vină cândva prin luna martie.

One UI este axat pe simplificarea interacţiunii cu telefonul mobil, cu conţinutul mutat sus şi controalele mutate jos. Are şi gesturile de navigare din Android Pie, iconografie mai generoasă, thumbnailuri foto mari, o temă întunecată şi fundaluri întunecate, plus noi modalităţi de a economisi baterie, stocare şi memorie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×