Neclaritate în finanţele LeTV/LeEco, după ce parteneri ca Pegatron sau Compal nu ar fi fost plătiţi

1.020 ori
<b>Neclaritate în finanţele LeTV/LeEco, după ce parteneri ca Pegatron sau Compal nu ar fi fost plătiţi</b>Unele zvonuri sosite în presa chineză în cursul acestei săptămâni indică o serie de neclarități în finanțele LeTV - companie cunoscută pentru serviciul muzical oferit în Asia, dar și pentru smartphone-urile LeEco comercializate. Aparent, producătorul

LeTV, compania chineză cunoscută şi ca LeEco are mici probleme de imagine în această săptămână, după ce au apărut zvonuri că partenerii săi hardware Pegatron şi Compal nu ar fi primit banii pentru componentele şi producţia oferită.

La nivel oficial Compal şi Pegatron afirma că au primit plăţile, dar în spatele scenei nu ştim exact ce se petrece. Telefoanele LeTV debutau în mai 2015, iar per total în anul 2015 au fost livrate 5 milioane de unităţi. LeEco ar vrea să vândă 23 de milioane de unităţi în acest an, ajungând deja la 10 milioane în prima jumătate de an.

În China există o incertitudine legată de finanţele LeEco şi de unde vin mai exact banii companiei. Firma are mii de angajaţi la nivel global şi e cel mai cunoscută prin serviciul său ce furnizează conţinuturi video. Compania investeşte şi în automobilele Faraday Future şi a fost listata la bursa din China inca din 2010 sub numele de Leshi.

Ascensiunea startupului se leagă de liniile de creditare pe numele lui Jia Yueting, şeful sau, de aici şi finanţele ambigue ale firmei. Având în vedere transparenta scăzută a pieţei din China sunt slabe şanse să aflăm ce se întâmplă în fundal.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×