AlessiTab, un tablet pentru casa ta, bazat pe Android

Autor:  | Publicat în:  Design projects 1.049 ori
<b>AlessiTab, un tablet pentru casa ta, bazat pe Android</b>2010 este cu siguranta anul debutului tableturilor, iar 2011 va fi marcat de cresterea lor exploziva. Deja acest segment de produse a inceput sa se diversifice, astfel ca au aparut terminale precum cel din imaginea de mai jos. Pe numele sau AlessiTab,...

2010 este cu siguranta anul debutului tableturilor, iar 2011 va fi marcat de cresterea lor exploziva. Deja acest segment de produse a inceput sa se diversifice, astfel ca au aparut terminale precum cel din imaginea de mai jos. Pe numele sau AlessiTab, acest tablet este unul "domestic", destinat functiilor casnice.

Gadgetul a fost creat de catre Stefana Giovannoni, care s-a ocupat de design, iar produsul a fost anuntat in luna aprilie, el urmand sa debuteze in noiembrie. Terminalul va costa 535 dolari si va debuta in Italia, iar lista sa de dotari include Android 2.1, WiFi si un webcam cu suport pentru videoconvorbiri.

Ecranul lui AlessiTab este unul capacitiv touch, cu diagonala de 10.1 inchi, iar ce lipseste cel mai mult dintre specificatiile sale este suportul Android Market. Producatorul tabletului ne consoleaza totusi, informandu-ne ca vom putea rula aplicatii destinate utilitatilor casnice, in locul celor Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×