HTC Înregistrează numele "Fetch" pentru depistarea telefoanelor de la distanță

Autor:  | Publicat în:  HTC 892 ori
<b>HTC Înregistrează numele "Fetch" pentru depistarea telefoanelor de la distanță</b>HTC pare a fi primit trademark-ul pentru denumirea "Fetch&rdquo;, asociată cu un sistem de localizare a telefoanelor mobile, computerelor și tabletelor de la distanță. E posibil ca acesta să fie un serviciu de tip Find My Phone, dar mai multe aflați...

HTC pare a fi primit trademark-ul pentru denumirea "Fetch”, asociată cu un sistem de localizare a telefoanelor mobile, computerelor și tabletelor de la distanță. E posibil ca acesta să fie un serviciu de tip Find My Phone, dar mai multe aflați mai jos.

Compania taiwaneză a primit drepturile asupra acestei denumiri de la FCC-ul din Taiwan, NCC. Interesant este că nu e neapărat vorba de un serviciu/software, ci de un mic device care asista utilizatorul în găsirea telefonului pierdut. Granița dintre localizarea unui telefon pierdut și urmărirea și hartuirea unei persoane e foarte fină, atunci când un astfel de sistem ajunge în mâinile cui nu trebuie.

De când Statele Unite și serviciile sale secrete au fost prinse cu sistemul Prism, violarea intimității e un subiect tot mai delicat, iar Google și partenerii săi, inclusiv HTC trebuie să își păzească spatele. Ați renunța la o parte a intimității pentru a avea mereu idee unde se afla telefonul vostru?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×