Difuzoarele inteligente Google Smart Display vor fi puse în vânzare din iulie; Modele produse LG, JBL, Lenovo

1.378 ori
<b>Difuzoarele inteligente Google Smart Display vor fi puse în vânzare din iulie; Modele produse LG, JBL, Lenovo</b>La începutul acestui an Google anunţa platforma Smart Display, iar odată cu ea apăreau produse hardware realizate de JBL, LG, Lenovo şi chiar Sony. Se zvonea că la Google I/O 2018 aveam să vedem şi un produs flagship realizat chiar de Google, dar acesta..

La începutul acestui an Google anunţa platforma Smart Display, iar odată cu ea apăreau produse hardware realizate de JBL, LG, Lenovo şi chiar Sony. Se zvonea că la Google I/O 2018 aveam să vedem şi un produs flagship realizat chiar de Google, dar acesta nu a apărut. Avem în schimb extra date despre acele boxe inteligente bazate pe Google Assistant şi platforma Smart Display.

Toate aceste device-uri sunt produse rivale cu Amazon Echo Show, boxa inteligentă cu ecran lansată de Amazon anul trecut. Ideea este următoarea: primeşti pe lângă o boxă deşteaptă şi un companion cu ecran touch, capabil de apelare video, afişarea de tutoriale video pentru gătit şi alte sarcini asociate unui smart speaker. Cu ocazia lui Google I/O 2018 am aflat că aceste boxe inteligente vor fi puse in vânzare din iulie.

Lenovo Smart Display

Smart Display-urile de la JBL, Lenovo şi LG sunt cele vizate şi aparent şi Sony ar pregăti unul. Pe scena de la I/O a apărut modelul Lenovo, cu integrare YouTube TV şi funcţie de căutare a reţetelor. Toate produsele de gen vor avea integrare cu Android Things OS şi promisiunea solemnă a 3 ani de actualizări OTA de la Google. Lenovo Smart Display are un ecran de 8 inchi şi costă 199 dolari.

JBL Link View

Varianta de 10 inchi costă 249 dolari. JBL Link View are tot un ecran de 8 inchi, dar şi o cameră de 5 megapixeli şi două difuzoare de 10 W stereo. Formatul sau este oval şi avem rezistenta la apă IPX4. LG WK9 întregeşte plutonul, cu un format mai pătrăţos, ce aduce cu cel al unei tablete de la bordul unei maşini. Şi aici avem un touchscreen de 8 inchi şi tuning audio de la Meridian Audio.

LG WK9

O altă noutate e faptul că Google Assistant îşi creşte selecţia de voci şi o include şi pe cea a lui John Legend, un artist apreciat în SUA şi nu numai.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×