Varianta de culoare aurie a lui HTC One M9 se afișează În imagini live

1.639 ori
<b>Varianta de culoare aurie a lui HTC One M9 se afișează În imagini live</b>Așa cum ne-am obișnuit, aproximativ în fiecare zi noi zvonuri sau imagini cu următoarea generația One a celor de la HTC ajung pe web, acestea oferindu-ne o privire mai amplă asupra modului în care varianta finală a telefonului va arăta. Astăzi,...

Așa cum ne-am obișnuit, aproximativ în fiecare zi noi zvonuri sau imagini cu următoarea generația One a celor de la HTC ajung pe web, acestea oferindu-ne o privire mai amplă asupra modului în care varianta finală a telefonului va arăta. Astăzi, primim noi fotografii live cu panoul spate de pe One M9, de aceasta dată fiind prezent cel în versiunea de culoare aurie.

Din câte putem vedea, design-ul acestui panou este același ca și cel regăsit în fotografiile anterior scăpate pe web, telefonul oferind un senzor foto pătrățos ce este însoțit de către un bliț dual-LED. Cu toate acestea, încă nu știm cu certitudine modul în care telefonul va arăta privit din față.

Astfel, ne-am putea aștepta fie la un design similar cu cel al modelului actual, fie la un panou frontal cu totul și cu totul diferit ce va adopta grile pentru difuzoare subtile, cât și margini ale ecranului mult mai mici. Acest device ar putea sosi cu un display FHD de 5 inch, un procesor Snapdragon 810, o cameră foto de 20 megapixeli și 3 GB memorie RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×