eMAG și-a pus spre test linia sa de tablete de la iPad 2 la Motorola Xoom și BlackBerry PlayBook

3.459 ori
<b>eMAG și-a pus spre test linia sa de tablete de la iPad 2 la Motorola Xoom și BlackBerry PlayBook</b>Aseară, eMAG și-a pus spre test în Hard Rock Cafe de la ora 19.00 pentru cei mai buni bloggeri de tech din România gama sa de tablete începând de la primul iPad, iPad 2, Dell Streak, Asus Eee Pad Transformer - se pot face doar precomenzi pentru...

Aseară, eMAG și-a pus spre test în Hard Rock Cafe de la ora 19.00 pentru cei mai buni bloggeri de tech din România gama sa de tablete începând de la primul iPad, iPad 2, Dell Streak, Asus Eee Pad Transformer - se pot face doar precomenzi pentru acest model și livrările vin ulterior, Prestigio Multipad, Archos, Acer A500 și W500, Motorola Xoom, BlackBerry PlayBook.

Atmosfera a fost relaxată și chiar la un moment dat s-a pus de un concurs - o aplicație a cărui nume îmi scapă și unde în 20 de secunde trebuia să atingi ecranul unui iPad de cele mai multe ori - câștigător a fost Costin și și-a putut alege una dintre tabletele aflate spre butonat. A ales iPad 2.

L-a sfârșit s-a făcut o tragere la sorți în ce privește modelul cu care fiecare blogger participant pleca acasă spre a-l testa. Eu am fost printre persoanele norocoase și mi-a picat Motorola Xoom. A încercat George Buhnici să mă "mituiască" cu un iPad 3G, dar am ales să iau Xoomul.

Tablete eMAG - Hard Rock Cafe

Tabletele ce au stârnit interesul în mod deosebit au fost BlackBerry PlayBook, Motorola Xoom, Asus Eee Pad Transformer, Acer A500 și W500, iPad 2. Tableta de la RIM este foarte rapidă și fluentă. Sunt puțin dezamăgit de displayul de pe Motorola Xoom, dar cred că trebuie să reglez luminozitatea.

Asus Eee Pad Transformer arată foarte șic și tastatură ce funcționează și ca dock sau baterie de rezervă aduce un plus de ergonomie.

iPad 2 ținută în mână nu pare chiar așa subțire și nu am sesizat diferențe majore de performanță între prima și a doua versiune a tabletei de la Apple.

Au mai scris pe aceeași temă: îmidoresc.ro, dandragomir.biz, nwradu.ro, refresh.ro, buhnici.ro și lista este în curs de completare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×