Pasionați de Apple, duel BlackBerry PlayBook - iPad 2 și multele altele la #imeetupbucuresti

1.242 ori
<b>Pasionați de Apple, duel BlackBerry PlayBook - iPad 2 și multele altele la #imeetupbucuresti</b>Dacă ești pasionat de produsele Apple și iDevice-uri, atunci avem vești bune pentru tine: sâmbătă, 7 mai va avea loc #imeetupbucuresti. Aceasta este o întrunire a tuturor celor pasionați de terminalele companiei din Cupertino, după cum ne...

Dacă ești pasionat de produsele Apple și iDevice-uri, atunci avem vești bune pentru tine: sâmbătă, 7 mai va avea loc #imeetupbucuresti. Aceasta este o întrunire a tuturor celor pasionați de terminalele companiei din Cupertino, după cum ne informează iDante.

întâlnirea este una informală și relaxată, în cadrul căreia vor exista și surprize, precum un duel dintre iPad 2 și prima tabletă BlackBerry, PlayBook. Dacă va participa și @balanionut de la Chip.ro poate vom vedea și un duel între iPhone 4 și Samsung Galaxy S II, ceea ce ne-ar încânta nespus, având în vedere că terminalele deja concurează la capitolul precomenzi.

Mobilissimo se va afla acolo prin persoana lui @alexstanescu, adică mai sus semnatul :) în altă ordine de idei, iată datele problemei pe scurt: București, HardRock Cafe din Herăstrău, sâmbătă 7 mai, începând cu ora 12. Vei iParticipa?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×