Surface Phone e real! Microsoft Surface Duo este un telefon cu două ecrane şi cu Android la bord

2.317 ori
<b>Surface Phone e real! Microsoft Surface Duo este un telefon cu două ecrane şi cu Android la bord</b>Crede că se speculează despre Surface Phone de o jumătate de deceniu deja şi o bună perioadă de timp Nokia a fost cumva în pole position să îl producă. Proiect apărut în zvonuri mai des mort decât viu, iată că telefonul celor de la Microsoft a devenit..

Cred că se speculează despre Surface Phone de o jumătate de deceniu deja şi o bună perioadă de timp Nokia a fost cumva în pole position să îl producă. Proiect apărut în zvonuri mai des mort decât viu, iată că telefonul celor de la Microsoft a devenit în sfârşit real azi, cu două ecrane la pachet şi cu... Android.

Microsoft a avut o zi ocupată şi un eveniment complex axat pe Surface, în cadrul căruia a prezentat noi laptopuri şi tablete. Surface Duo e totuşi cireaşă de pe tort şi primul smartphone sub brand Surface. Integrează două ecrane şi o balama ce permite rotirea la 360 de grade. Telefonul are o construcţie premium din aluminiu şi are ecrane doar pe interior, nu şi pe exterior.

Microsoft Surface Duo

Formatul îmi aduce puţin cu un Nintendo 3DS. La interior găsim două ecrane de câte 5.6 inch şi nu ştim sigur dacă acestea sunt OLED-uri sau LCD-uri. Au muchii destul de groase pentru pretenţiile lui 2019, dar şi diagonală cam mică... dar pentru diagonale mari îl avem pe Surface Neo. Balamaua e una destul de simplă, faţă de complexităţile încercate de Huawei şi Samsung.

Cele două ecrane sunt folosite ca unul singur când deschidem terminalul, dar putem şi să îl deschidem de tot, având un ecran pe o parte şi celălalt pe spate. Dacă Surface Neo rulează Windows 10X, acest dispozitiv are Android la bord. Microsoft a făcut totuşi câteva modificări vizuale pe aici şi a inclus şi suita Office la pachet. Android 10 se află preinstalat şi avem şi interacţiune cu stylus-ul, dar şi funcţionalitate de tastatură pe unul din ecrane şi afişaj pentru celălalt ecran.

Surface Duo are la interior un procesor Snapdragon 855, dar ar putea fi actualizat la un CPU nou până ajunge în magazine. Microsoft Surface Duo este în continuare un produs al viitorului, urmând să se vândă de abia de sărbătorile de iarnă din 2020. Va mai fi rafinat, definitivat şi regândit pe parcursul anului viitor. E posibil să vină cu Snapdragon 865 şi să coste binişor peste 1000 sau chiar 1500 de euro. Nu avem specificaţii clare, rezoluţii ale camerelor sau măcar numărul lor...

E totuşi un prim pas făcut de Microsoft înapoi în lumina reflectoarelor şi până acum nu arată chiar rău. Se vede că e totuşi un design ce începuse de prin 2016...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×