Viitoarele dispozitive Microsoft Surface ar putea sosi cu procesoare AMD sau Qualcomm la interior

622 ori
<b>Viitoarele dispozitive Microsoft Surface ar putea sosi cu procesoare AMD sau Qualcomm la interior</b>Potrivit unui raport proaspăt sosit în mediul online se pare că cei de la Microsoft încearcă să își diversifice portofoliul de produse, pregătind schimbări neașteptate pentru viitoarele dispozitive Surface

Potrivit unui raport proaspăt sosit în mediul online se pare că cei de la Microsoft încearcă să își diversifice portofoliul de produse, pregătind schimbări neașteptate pentru viitoarele dispozitive Surface. După cum indică și titlul gigantul IT ia în calcul posibilitatea de a oferi procesoare AMD sau Qualcomm pe tabletele Surface, asta în locul soluțiilor Intel pe care le-am văzut an de an la bordul dispozitivelor MS.

Există chiar și speculații pe seama procesorului AMD ce va fi utilizat de către Microsoft pe noi produse Surface, cipset cunoscut sub numele de cod Picasso ce combină un nucleu Zen+ cu soluție GPU Vega. Acesta ar urma să vină pe un presupus Surface Laptop 3, în vreme ce Surface Pro 7 are rezervat un procesor Qualcomm. 

Mai aflăm și faptul că Microsoft ar putea apela la această tactică de a folosi alte soluții pentru a negocia prețuri mai bune cu Intel, furnizorul său exclusiv de cipset-uri. Ar putea la fel de bine să caute și produse mai bune decât cele Intel. Se aduce în discuție și situația în care de regulă produsele Surface Pro se lansează inițial într-o variantă Wi-Fi, în vreme ce pentru modelul LTE publicul are mai mult de așteptat.

Trecerea la o soluție precum Qualcomm Snapdragon 8cx le-ar permite celor de la MS să livreze imediat o variantă LTE sau 5G. Până în octombrie când de regulă au loc evenimentele Microsoft Surface ne mai așteaptă multe leak-uri cu siguranță. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×