Evolio lansează Mondo HD, o nouă tabletă accesibilă cu preț de 299 lei

2.012 ori
<b>Evolio lansează Mondo HD, o nouă tabletă accesibilă cu preț de 299 lei</b>Astăzi, cei de la Evolio ne-au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă despre lansarea unei noi tablete accesibile, și anume modelul Mondo HD. Aceasta dispune de un display de 7 inch și un procesor dual-core Rockchip tactat la o frecvență...

Astăzi, cei de la Evolio ne-au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă despre lansarea unei noi tablete accesibile, și anume modelul Mondo HD. Aceasta dispune de un display de 7 inch și un procesor dual-core Rockchip tactat la o frecvență de 1 GHz. Aflăm și faptul că tableta este deja disponibilă în magazinele de specialitate la un preț de 299 lei.

Această nouă tabletă a celor de la Evolio se adresează în special celor pentru care termenul de tabletă este ceva nou, dorindu-se ca acesta să fie device-ul care va conduce publicul către lumea experienței multimedia și către rularea de jocuri disponibile în Google Play Store.

Evolio lansează Mondo HD, o nouă tabletă accesibilă cu preț de 299 lei

Evolio Mondo HD mai dispune de 1 GB memorie RAM, 8 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o baterie de 3000 mAh. Tableta rulează Android 4.2 JellyBean și include o serie de aplicații preinstalate cum ar fi: Gmail, Play Store, Google Maps sau aplicații de socializare. Puteți comanda tableta de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×