Evolio lansează Mondo HD, o nouă tabletă accesibilă cu preț de 299 lei

Autor:  | Publicat în:  Evolio 1.778 ori
<b>Evolio lansează Mondo HD, o nouă tabletă accesibilă cu preț de 299 lei</b>Astăzi, cei de la Evolio ne-au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă despre lansarea unei noi tablete accesibile, și anume modelul Mondo HD. Aceasta dispune de un display de 7 inch și un procesor dual-core Rockchip tactat la o frecvență...

Astăzi, cei de la Evolio ne-au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă despre lansarea unei noi tablete accesibile, și anume modelul Mondo HD. Aceasta dispune de un display de 7 inch și un procesor dual-core Rockchip tactat la o frecvență de 1 GHz. Aflăm și faptul că tableta este deja disponibilă în magazinele de specialitate la un preț de 299 lei.

Această nouă tabletă a celor de la Evolio se adresează în special celor pentru care termenul de tabletă este ceva nou, dorindu-se ca acesta să fie device-ul care va conduce publicul către lumea experienței multimedia și către rularea de jocuri disponibile în Google Play Store.

Evolio lansează Mondo HD, o nouă tabletă accesibilă cu preț de 299 lei

Evolio Mondo HD mai dispune de 1 GB memorie RAM, 8 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o baterie de 3000 mAh. Tableta rulează Android 4.2 JellyBean și include o serie de aplicații preinstalate cum ar fi: Gmail, Play Store, Google Maps sau aplicații de socializare. Puteți comanda tableta de aici.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×