E-Boda lansează o nouă tableta 3G cu ecran de 7 inch: Izzycomm Z77 vine cu design nou, preț accesibil

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 1.783 ori
<b>E-Boda lansează o nouă tableta 3G cu ecran de 7 inch: Izzycomm Z77 vine cu design nou, preț accesibil</b>E-Boda a anunțat astăzi lansarea unei tablete care oferă conectivitate 3G și o diagonală mică. E vorba despre modelul Izzycomm Z77, pe care îl puteți admira mai jos. Acest device costă doar 399 lei și vine pe alb sau negru. &nbsp; Terminalul are...

E-Boda a anunțat astăzi lansarea unei tablete care oferă conectivitate 3G și o diagonală mică. E vorba despre modelul Izzycomm Z77, pe care îl puteți admira mai jos. Acest device costă doar 399 lei și vine pe alb sau negru.

Terminalul are un design compact și integrează un display de 7 inch. La interior regăsim un procesor MediaTek dual core de 1.2 GHz, dar și 512 MB RAM, iar ca OS avem Android 4.1.2. Izzycomm Z77 are parte de conectivitate 3G și oferă și funcție GSM, putând servi deci și drept smartphone. Ecranul de 7 inch oferă o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, iar acest device permite și conectarea unei tastaturi și a unui mouse folosind un cablu USB sau conexiune Bluetooth.

E-Boda Izzycomm Z77

Tableta beneficiază de 4 GB memorie internă, extensibilă cu până la 32 GB via microSD. La pachet cu acest produs vine și aplicația Seenow, care permite vizionarea de programe TV, filme, seriale și documentare din mers. în cele din urmă, E-Boda Izzycomm Z77 vine cu un GPS și un suport special de fixare în geam, care face acesta un device ideal pentru taximetriști și nu numai. O puteți comanda de pe site-ul e-boda.ro.

E-Boda Izzycomm Z77

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×