Evolio lansează tableta Quattro HD 7; aceasta vine cu procesor quad-core de 1.2 GHz și display IPS de 7 inch

Autor:  | Publicat în:  Evolio 2.010 ori
<b>Evolio lansează tableta Quattro HD 7; aceasta vine cu procesor quad-core de 1.2 GHz și display IPS de 7 inch</b>Astăzi, cei de la Evolio anunța lansarea pe piața locală a unei noi tablete quad-core accesibile numită Quattro HD 7. Acesta beneficiază de un display IPS ce măsoară 7 inch în diagonală și de un procesor quad-core tactat la 1.2 GHz. &nbsp;...

Astăzi, cei de la Evolio anunța lansarea pe piața locală a unei noi tablete quad-core accesibile numită Quattro HD 7. Acesta beneficiază de un display IPS ce măsoară 7 inch în diagonală și de un procesor quad-core tactat la 1.2 GHz.

Printre lista de specificații mai regăsim un GPU octa-core PowerVR SGX544MP2, 8 GB memorie internă, o cameră frontală de 0.3 megapixeli, 512 MB RAM și conectivitate WiFi. De asemenea, tot la capitolul conectivitate primim slot microSD, jack audio 3.5 mm, port microUSB și un port Mini HDMI.

Evolio lansează tableta Quattro HD 7; aceasta vine cu procesor quad-core de 1.2 GHz și display IPS de 7 inch

Evolio Quattro HD 7 rulează Android 4.2.2 JellyBean și aflăm că aceasta este deja disponibilă pe piață la un preț de 399 lei pe EvolioShop.com și în rețeaua de magazine Altex, Domo, eMAG și în hipermarket-ul Cora.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×