Fujitsu pregătește lansarea unei tablete de 6 inch ce va rula Windows 10 Pro

1.303 ori
<b>Fujitsu pregătește lansarea unei tablete de 6 inch ce va rula Windows 10 Pro</b>Dacă în mod normal vedem smartphone-uri ce trec de diagonala de 6 inch, fiind comercializate pe piață drept telefoane și nu tablete cum ar trebui de fapt, iată că astăzi lucrurile se schimbă puțin. Cei de la Fujitsu au în plan lansarea unui smartphone

În ultima vreme ne-am obișnuit ca smartphone-urile să treacă de pragul de 6 inch, un exemplu actual fiind chiar arătosul Xiaomi Mi MIX ce ne oferă un display de 6.4 inch. În vreme ce unii producători aleg să comercializeze asemenea produse drept smartphone-uri pe piață, alte companii precum Fujitsu apelează pentru o abordare mult mai diferită.

Aflăm că firma japoneză are în plan lansarea comercială a unei tablete cu ecran de 6 inch, model ce ar urma să ruleze versiunea completă Windows 10. Vestea este cu atât mai inedită cu cât Microsoft listează diagonala de 7 inch drept hardware minim pentru rularea sistemului de operare Windows 10 în versiunea desktop.

Modelul cu pricina se numește ARROWS Tab V567/P și aflăm că acesta cântărește 280 grame și măsoară 85 mm în lățime. Fujitsu declară că design-ul produsului este unul similar cu cel al unei agende, prevenindu-se astfel oboseala chiar și în cazul task-urilor ce necesită mult timp pentru finalizare. 

Tableta de 6 inch ar urma să fie lansată în cursul acestei luni pe piața japoneză la un preț de aproximativ 1300 dolari, Windows 10 Pro urmând a fi oferit la pachet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×