Fitbit pregătește lansarea unui nou smartwatch și a unei perechi de căști Bluetooth; produsele apar în imagini

1.201 ori
<b>Fitbit pregătește lansarea unui nou smartwatch și a unei perechi de căști Bluetooth; produsele apar în imagini</b>Astăzi ajung pe web și primele vești despre un nou smartwatch pregătit de către cei de la Fitbit, model cunoscut pentru moment sub numele de cod 'Higgs'. Acest produs apare și în imagini cu iz oficial, iar alături vedem o randare a unei perechi de căști

Spre sfârșitul anului trecut aflam și despre achiziția Pebble de către Fitbit, companie din urmă ce se pregătește de lansarea unui nou terminal purtabil. Aflăm astăzi detalii despre un dispozitiv cunoscut pentru moment sub numele de cod 'Higgs' și care se afișează totodată într-o primă imagine. Produsul rulează un OS propriu dezvoltat de către Fitbit și ar trebui să avem parte de un rival pentru Watch OS și Android Wear.

Fitbit

Ca design acest purtabil seamănă puțin cu Fitbit Blaze, dar ceva mai slim la prima vedere. Pe partea de dotări hardware ar urma să primim un senzor cardiac, GPS și o baterie care ar promite până la 4 zile de autonomie. De asemenea, vom avea și suport pentru playback audio Pandora și posibilitatea de a realiza plăți touchless cel mai probabil grație unui modul NFC inclus la bord.

Fitbit

Ceasul este așteptat să coste în jurul a 300 dolari și vestea de astăzi ne mai aduce la cunoștiință și faptul că Fibit lucrează o pereche de căști in-ear cu tehnologie Bluetooth ce vor fi comercializate pentru suma de aproximativ 150 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×