Galaz Noah 3D este o tabletă cu ecran 3D ce nu necesită ochelari; Vine cu 4 GB RAM

1.383 ori
<b>Galaz Noah 3D este o tabletă cu ecran 3D ce nu necesită ochelari; Vine cu 4 GB RAM</b>Tableta Galaz Noah 3D este surpriza plăcută a zilei de azi, acest device având atât specificații revoluționare, cât și un preț accesibil. în primul rând este vorba despre un model cu diagonală de 8.4 inch și ecran 3D, dar unul care nu...

Tableta Galaz Noah 3D este surpriza plăcută a zilei de azi, acest device având atât specificații revoluționare, cât și un preț accesibil. în primul rând este vorba despre un model cu diagonală de 8.4 inch și ecran 3D, dar unul care nu necesită ochelari speciali 3D.

Produsul va sosi în noiembrie, cu preț pornind de la 244 de dolari, în versiuni cu 16 sau 64 GB stocare și cu 2 sau 4 GB RAM. Terminalul suporta output 4K via port HDMI, iar secretul ecranului sau este o serie de 2560 de prisme în formă de semicerc, fiecare cu diametru de 70 de microni, care vor genera efectele 3D. Galaz Noah 3D oferă o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli pe o diagonală de 8.4 inch și folosește un panou JDI.

Galaz Noah 3D

Tableta oferta suporta pentru output 4K la 60 Hz via HDMI 2.0 și decodare hardware 4K la 60 FPS H.265. La interiorul acestui device se afla un procesor quad core A17 Rockchip RK3288, care atinge cu ușurință peste 40.000 de puncte în benchmarkul AnTuTu. Interesant e că acest model are corpul fabricat dintr-un aliaj de magneziu, abordare cu care se mai poate lăuda Microsoft Surface în acest moment.

Galaz Noah 3D

Terminalul mai vine și cu o cameră de 5 MP în zona frontală, una de 8 MP în spate, WiFi dual band și 4G LTE.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×