Iată ce prețuri ar putea avea telefoanele Samsung Galaxy A3, A5 și A7: de la 350 la 500 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.512 ori
<b>Iată ce prețuri ar putea avea telefoanele Samsung Galaxy A3, A5 și A7: de la 350 la 500 de dolari</b>Seria Galaxy A de la Samsung a avut parte de o avalanșă de scăpări în ultima vreme, cu modelul Galaxy A3&nbsp;scăpând pe web imediat după ce Galaxy A5&nbsp;și A7&nbsp;fuseseră și ele subiecte de leakuri. Azi aflăm și prețuri posibile pentru...

Seria Galaxy A de la Samsung a avut parte de o avalanșă de scăpări în ultima vreme, cu modelul Galaxy A3 scăpând pe web imediat după ce Galaxy A5 și A7 fuseseră și ele subiecte de leakuri. Azi aflăm și prețuri posibile pentru aceste modele.

Startul acestei game ar fi fost dat de către Galaxy Alpha, iar ca și acel model terminalele menționate mai sus vor adopta un design subțire și parțial metalic. Sursele care au informații despre cele 3 telefoane afirma că toate cele 3 modele noi vin cu suport LTE, până și Galaxy A3, care pare mai degrabă un low end. El ar urma să coste între 350 și 400 de dolari, în vreme ce Galaxy A5 va costa între 400 și 450 de dolari.

Cel mai bine dotat model A va fi A7, care va costa între 450 și 500 de dolari. De asemenea, aflăm că A7 nu va fi lansat pe atât de multe piețe ca și celelalte modele, ci doar în anumite zone. Motivul ar putea fi că prețul mare al acestui device îl va face să nu se vândă bine, plus că ar fi la bătaie cu Galaxy Alpha, din cauza similarității. Toate cele 3 noi terminale vor sosi pe piața în acest trimestru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×