Ghici cine e mare fan iPad? Ren Zhengfei, CEO Huawei!

2.462 ori
<b>Ghici cine e mare fan iPad? Ren Zhengfei, CEO Huawei!</b>Atunci când fiica lui Ren Zhengfei, CEO Huawei a fost arestată în Canada, ea avea în geantă numai produse Apple: iPad, iPhone, Apple Watch şi MacBook. Se pare că pasiunea pentru produsele americane rămâne în familie, pentru

Atunci când fiica lui Ren Zhengfei, CEO Huawei a fost arestată în Canada, ea avea în geantă numai produse Apple: iPad, iPhone, Apple Watch şi MacBook. Se pare că pasiunea pentru produsele americane rămâne în familie, pentru că Ren Zhengfei a fost surprins folosind un iPad recent.

Săptămânal fondatorul şi CEO-ul Huawei iese în faţă cu declaraţii de presă, ce e drept mature şi ponderate. În general afirmaă că "America nu îl va strivi" şi că "Trump ar trebui să se mai gândească", dar cumva tehnologia americană pare să îl fi cucerit. Ce e drept Ren îşi exprimase de ceva vreme admiraţia pentru Apple. Povestea cu iPad-ul a apărut recent, atunci când Ren trecea prin controlul de securitate la aeroport, iar ofiţerul îi ţinea tableta din bagaje, un iPad.

Huawei a refuzat să comenteze asupra acestei chestiuni şi acum hai să vă spun eu de ce povestea ar fi putea fi un fals. Iată motivele:

  1. miliardarii nu merg cu avioanele de linie şi nu stau la coadă la Security Check
  2. parcă nu prea seamănă cu Ren Zhengfei: chit că e din profil, parcă nu e aşa ridat pentru cei 74 ani ai săi
  3. un CEO nu se expune aşa uşor cu produse ale rivalilor

Şi dacă totuşi e el ştim deja cât de deschis e oficialul pe această temă. Iată declaraţia sa atunci când a aflat că fiica a fost arestată având numai produse Apple cu ea:

Copiii mei preferă produse Apple faţă de produse Huawei. Înseamnă asta că nu iubesc Huawei? Evident, nu. Produsele Huawei sunt folosite şi cumpărate dacă sunt plăcute şi ai nevoie de ele.

Oficialul a lăudat şi ecosistemul Apple şi l-a considerat util pentru când călătoreşti în afară. Ca să nu mai vorbim că Ren a declarat că Apple e "profesorul" său. E şi ceva ironie aici, pentru că doi angajaţi Huawei au fost penalizaţi la salariu şi scăzuţi în rang după ce au trimis urări de An Nou de pe iPhone-uri folosind contul oficial de Twitter Huawei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×