Google Docs disponibil acum Într-o variantă care Îmbunătățește utilizarea pe tabletă

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.014 ori
<b>Google Docs disponibil acum Într-o variantă care Îmbunătățește utilizarea pe tabletă</b>Google tocmai a anunțat actualizarea serviciului Google Docs la o versiune care îmbunătățește experiența de utilizare pe tablete și terminale cu ecran mare. Este vorba aici despre aplicația Google Docs for Android, care oferă atât acces offline...

Google tocmai a anunțat actualizarea serviciului Google Docs la o versiune care îmbunătățește experiența de utilizare pe tablete și terminale cu ecran mare. Este vorba aici despre aplicația Google Docs for Android, care oferă atât acces offline la conținuturile de care aveți nevoie, cât și experiența mai bună pe tablete despre care vorbeam.

Puteți selecta orice fișier din Google Docs cu opțiunea "make it available offline", pentru a-l putea accesa și când nu aveți Internetul pornit pe tableta sau smartphone. în plus, de fiecare când va da de o conexiune WiFi, Google Docs va avea grijă să actualizeze fișierele stocate offline. Puteți face și actualizări manuale, iar revenind la optimizarea pentru tablete, experiența de citire a documentelor este acum perfectă pe ecranele mari, fiind oferită o variantă cu rezoluție înaltă a fișierelor din Docs.

Cu swipe în dreapta și stânga treceți de la o pagină la alta, sau puteți folosi sliderul din partea inferioară pentru a sări mai multe pagini. Puteți descărca noul Android Market de aici, cu mențiunea că el va permite să vizualizați și fișiere PDF, prezentări PowerPoint, tabele Excel și vă oferă și posibilitatea de a converti fișiere după pofta inimii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×