Un nou iPod nano (7G) fotografiat, vine cu camera de 1.3 MP

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.378 ori
<b>Un nou iPod nano (7G) fotografiat, vine cu camera de 1.3 MP</b>în această avalanșă de informații despre noi telefoane HTC, Sony sau LG, doar un zvon despre iPad 3 și iPhone 5 ne mai scoate din monotonie, dar să nu uităm și de iPod-uri! Astfel, se pare că ar trebui să ne așteptăm la debutul unui nou iPod...

în această avalanșă de informații despre noi telefoane HTC, Sony sau LG, doar un zvon despre iPad 3 și iPhone 5 ne mai scoate din monotonie, dar să nu uităm și de iPod-uri! Astfel, se pare că ar trebui să ne așteptăm la debutul unui nou iPod nano în acest an, ba chiar la unul care va incorpora și o cameră de 1.3 megapixeli. Iată cum arată device-ul:

Acest presupus iPod nano 7G reușește să integreze camera în ciuda clipului de pe spate, folosit pentru a prinde playerul de gulerul utilizatorului. E bizar să asistăm la o scăpare a unui produs Apple cu atâtea fotografii detaliate, deci permiteți-mi să fiu suspicios. E posibil să fie vorba de o clonă de player Apple, căreia i s-a adăugat o cameră. Mai aflăm că acest iPod Nano 7G are aceeași greutate ca și precedentul iPod Nano și aceleași dimensiuni.

Camera de 1.3 megapixeli este capabilă de captură foto și video, deși nu cred că puteam avea pretenții de performanță aici. Modul de integrare pentru senzorul camerei este printr-un orificiu în clipul de pe spatele terminalului, astfel încât camera să bată prin el. Nu e prima oară când auzim de această idee, care și-a mai făcut apariția pe web sub formă de brevet în luna mai a anului trecut, Apple promițând să adauge și o cameră viitorului său player. Acest model nu este gata să intre în producție, dar varianta finală va sosi pe piața în acest an, conform zvonurilor.

Un nou iPod nano (7G) fotografiat, vine cu camera de 1.3 MP

Un nou iPod nano

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×